Car care

Met de volgende detailing services haalt u het maximale uit uw auto. Wij helpen u uw auto in optimale conditie te krijgen en te houden. Op deze pagina vindt u alle informatie over de detailing diensten die wij aanbieden.

Coating

Een coating behandeling geeft je lak extra bescherming en glans. Een auto coating gaat minimaal een jaar mee, en met het juiste onderhoud en (voornamelijk) de juiste voorbereiding, kan een coating zelfs enkele jaren mee gaan. Optimaal als u uw auto niet vaak wilt wassen of veel onderweg bent. Door de coating kan vuil zich moeilijk hechten aan de lak. Ook het wassen als het drogen van de auto gaat hiermee stukken sneller en eenvoudiger.

Interieur reiniging

Het interieur en exterieur van uw auto weer in perfecte staat laten brengen? LT Motive verzorgt professionele reiniging voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto.

Wij bieden verscheidene reinigingspakketten van simpele basis reiniging tot geavanceerde reiniging en waxen van de complete auto.

PPF

Je geen zorgen meer moeten maken over steenslag en andere oppervlakkige beschadigingen aan uw voertuig? Met een PPF behandeling is uw lak goed beschermt en kunt u met een gerust hart de weg op. De ppf folie is zelfherstellend met behulp van  warmte(bijvoorbeeld zon), zorgt daarnaast voor een mooiere glans en heeft een hoge water- en vuilafstotende werking.

Polijsten

Met onze polijst service brengen wij de verweerde lak van uw auto weer in nieuwstaat. Polijsten is een proces waarbij de oppervlakte van de lak glad en glanzend gemaakt wordt, hierdoor ontstaat een sterk spiegelend effect en worden oppervlakkige krassen weggewerkt

 

 


Vragen of een afspraak maken ?

Tel:+31624207067