LTMotive biedt verschillende services in en om uw voertuig. Wij focussen ons op het leveren en monteren van verschillende producten voor uw auto zoals banden, velgen en uitlaten. Daarnaast voeren wij onderhoud uit en helpen we u graag met uw aankoop van uw nieuwe occasion. Wij hebben doorgaand occasions op voorraad of helpen u met uw zoektocht door middel van eventuele aankoopkeuringen. Kijk hieronder voor alle auto service of neem vrijblijvend contact met ons op!

Auto Services

Velgen
Band Mercedes

Velgen hebben grote invloed op de uitstraling van uw auto. Daarom is het van groot belang dat de velgen bij u en uw auto passen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 

Banden
Band met zwarte achtergrond

LTMotive levert en monteert verschillende soorten banden voor elk automerk. Geen idee wat u precies nodig heeft? Wij beschikken over de expertise om u bij het selectieproces goed te kunnen adviseren.

Uitlaten
dubbele uitlaat auto

Bent u opzoek naar een uitlaat met een andere uitstraling of geluid? Het geluid van een uitlaat heeft grote invloed op de beleving tijdens het rijden. Met onze ervaring helpen wij u de juiste uitlaat te selecteren.

Aankoop keuring
Aankoopkeuring Porsche

Bent u opzoek naar een andere auto? En heeft u zelf niet de expertise of tijd hiervoor? Wij helpen u zoeken naar de juiste occasion en controleren de kwaliteit. Daarbij controleren we de auto op verborgen gebreken, checken de kilometerstand en het schade verleden. Neem geen risico, wij helpen u graag met uw aankoop!

Onderhoud
gereedschap

Met regelmatig onderhoud voorkomt u autopech! Wanneer is uw auto toe aan onderhoud? Dit verschilt per auto. Neem vrijblijvend contact op, wij geven u graag advies.

witte lt motive auto op de brug

Luuk Takkenberg
Vragen of een afspraak maken ?

+31624207067

Zwarte toyota op trailer
witte en blauwe Lt motive auto op een rij